top of page

RAZLIČNE UPORABE OČARANIH MEŠANICIH ZELIŠČ

Hej hej!

Sem rekla da bom redno pisala blog pa mi je nekako padlo skozi :)

No, glede na to, da dobim dostikrat vprašanje kako zelišča v magiji sploh uporabljati, sem se odločila, da opišem dva kratka in enostavna rituala, ki jih lahko narediš tudi kot čisti začetnik.

Naše zeliščne mešanice pa so ŽE očarane, zato lahko preskočiš tudi korak pri katerem jih je potrebno aktivirati.


Naj še omenim, da je načinov za uporabo neskončno! Tukaj bosta opisana le dva, ki ti bosta mogoče dala malo samozavesti, da se kakšnega spomneš tudi sam/a ;)


ZELIŠČNA MEŠANICA - GODDESS ENERGY IN OČARANJE NAKITA ZA GLAMURNO MAGIJO, LEPOTO, SAMOZAVEST IN ZAPELJIVOSTKot sem obljubila rituala bosta kratka in enostavna, zato potrebuješ le štiri sestavine:


SOL - za zaščito in očiščenje

RDEČO SVEČKO - za moč in samozavest in zapeljivost

PREDMET KI GA ŽELIŠ OČARATI


Urok lahko izvajaš kar na oltarju ali pa v prostoru kjer se boš lahko umiril/a.


  1. Za začetek, kot vedno prečisti predmete ki jih boš uporabila (lahko le z vodo, kadilom, mislijo ali soljo..), nato pa na podlago kjer bo ritual izveden, posuj malo soli (zaščito pred nepridipravimi energijami, ter ohranjanje čiste vibracija med delom).

  2. Na izbrano svečko vreži svoje ime in datum rojstva, ter če želiš tudi kakšne besede ali simbole, ki se skladajo s tvojim namenom.

  3. Na sredino podlage, v sol naredi majhno luknjico in notri postavi rdečo svečo, okoli pa posuj malo zeliščne mešanice. V glavi ves čas misli na svoj namen in končen cilj.

  4. Okoli svečke postavi svoj predmet ali predmete.

  5. Prižgi svečko in par minut vizualiziraj svoj želen cilj. Predstavljaj si da predmet ki ga polniš, sije z belo energije. Občuti kako te obdaja energija moči, lepote in samozavesti. Predstavljaj si kakšno je življenje s takšnimi občutki vsak dan. ;)

Nato pa pusti da sveča dogori do konca, se zahvali vesolju, odstrani svoj očaran predmet ter ostanke vrzi v smeti. Ritual je zaključen.


BACK TO SENDER - ZELIŠČNA MEŠANICA - POŠILJANJE ENERGIJE NAZAJ K VIRU


Potrebuješ:

OGLEDALO ALI ALU FOLIJO

STOŽEC - KADILO (lahko namesto stožca uporabiš tudi črno svečo)


  1. Očistiš predmete in sebe, ter na ogledalo oz. alufolijo napišeš svojo afirmacijo ali simbol (npr. nekaj enostavnega: " vso energijo, ki mi ne služi v najvišje dobro in se zadržuje okoli mene vračam pošiljatelju") Lahko si izjemno specifičen/a če veš komu pošiljaš nazaj energijo ;D

  2. Okoli afirmacije posuješ krog soli, ter na sredino le tega, postavi stožec.

  3. Odpri okno in prižgi svoj stožec.

  4. Predstavljaj si, da dim stožca iz tvoje okolice in tebe vleče nizke vibracije in jih nosi nazaj od koder so prišle. Lahko jih vidiš kot črno svetlobo ki se dviguje.


Pusti da stožec (ali svečka) dogori, nato pa ostanke vrzi v vrečko in nesi v smeti daleč stran od svojega doma.

Ogledalce seveda lahko očistiš s dimom ali floridino vodo, ter ga ponovno uporabiš :)


Upam da si prišel/a do konca in tudi kaj zanimivega odnesel/a ;)

Komentiraj spodaj, če boš katerega od ritualov preizkusil/a!


Dodatne mešanice in izdelki omenjeni v blogu:


VESELO ČARANJE!


Tina

15 views0 comments

Comments


bottom of page