top of page

PORTAL 11 / 11 JE EDEN NAJSREČNEJŠIH DNI V LETU ZA MANIFESTACIJO TVOJIH ŽELJA

Zaželi si nekaj!

Najbolj srečen dan v letu je končno tu! Če si čakal/a na popoln trenutek, da se povežeš s samim sabo in spremeniš svojo realnost, je ta sobota, 11. november 2023 (znana tudi kot portal 11/11), tvoja priložnost.

Letošnji portal 11/11 je posebej poseben zaradi numerologije.

Če seštejemo datum 11/11/2023: 1 + 1 + 1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 3 = 11, dobimo tako imenovani trojni dan enajstih. To je redek in močan energetski portal, ki premika tvojo realnost in ustvarja prostor za nove priložnosti. Vstopaš namreč v eno najmogočnejših obdobij svojega življenja. To, kar boš izgovoril/a in vizualiziral/a v naslednjih nekaj dneh, bo določilo ton za preostanek leta. Energija portala 11/11 ti bo pomagala postati bolj povezan/a z tvojim notranjim bitjem in ti omogočila dostop do tvojega duhovnega potenciala.


SPIRITUALNI POMEN ŠTEVILA 1111

Duhovni pomen števila 11/11, v numerologiji pomeni nove začetke, neskončen potencial in življenjsko spreminjajočo transformacijo.

Morda si že slišal/a, da si je dobro nekaj zaželeti, ko vidiš 11:11 na uri? Pa je to res?

Določena števila naj bi pomagala pri manifestaciji in čarovništvu. Število 1 predstavlja začetek vsega ustvarjanja, medtem ko se število 11 šteje za 'Mojstrsko Število' v numerologiji, spodbuja osebno rast, duhovno razsvetljenje in obilje. Ko opaziš dvojne številke na koledarju 11/11, lahko vzpostaviš povezavo s tvojim višjim jazom, dobiš jasnost glede svojih ciljev in ustvariš močan namen, ki se bo uresničil s presenetljivo hitrostjo in učinkovitostjo.


KAKO LAHKO MANIFESTIRAŠ NA TA DAN?

"Scripting"

Pisanje scenarija je močno orodje manifestacije, ki ga uporablja zakon privlačnosti za preprogramiranje tvoje podzavesti in uresničitev tvojih sanj.

Ta obred je preprost za izvajanje in zahteva le pero, dnevnik in domišljijo.

1. Začni z meditacijo, da očistiš svoje energetsko polje in se prizemljiš.

2. Nato se prekadi s kadilom, prižgi barvno svečo povezano s tvojim namenom (lahko tudi belo), izberi sebi ljube kristale in glasbo.

3. Ko si pripravljen/a, odpri svoj dnevnik in začni opisovati svojo manifestacijo oz svojo sanjsko realnost v sedanjem času.

Izrazi svoje manifestacije kot izjave "Sem ..." ali "Čutim ...", da okrepiš svoje afirmacije v sedanjem trenutku.

Vedno se potopi v podobo tvojih sanj in jih ZAČUTI - namreč čustva so energija in..

Tvoja želena resničnost je že prisotna v tvojem življenju, le energijsko se moraš z njo naravnati in to lahko narediš preko OBČUTKOV.


ŠEPET - METODA ŠEPETANJA

Besede nosijo ogromno moč, in metoda šepetanja je priljubljena tehnika manifestacije, s katero pritegneš pozornost vesolja.

Ideja je, da svoje želje in sanje šepetaš prihodni sebi, kar lahko pomaga, da se tvoja sporočila začnejo uresničevati.

1. Če želiš izvesti metodo šepetanja, zapri oči in se sprosti v mirnem prostoru.

Lahko začneš tudi z meditacijo..

2. Nato si predstavljaj sebe v katerem koli položaju ali okoliščini, ki si jo želiš manifestirati. Vzemi si čas, da si ogledaš celotno sliko in se poglobiš v podrobnosti.

3. Ko si pripravljen/a, si trikrat šepetaj navodila (samemu sebi v tisti realnosti) in verjemi, da je to res.

Dokončaj svoj urok in ponovi postopek dokler se ne pokaže v tvojem svetu.


In pa moja najljubša...


VIZUALIZACIJA

Vizualizacija manifestacij je močno orodje, ki temelji na prepričanju, da lahko s predstavljanjem in osredotočanjem na želene cilje privabimo pozitivne spremembe v svoje življenje. Ta tehnika se pogosto uporablja v praksi ustvarjanja resničnosti, saj naj bi pomagala oblikovati močne mentalne vzorce, ki vplivajo na naše dojemanje sveta in posledično vodijo k uresničitvi želenih ciljev. Tukaj je nekaj ključnih korakov za učinkovito vizualizacijo manifestacij:

1. Sprosti se: Pred začetkom vizualizacije se sprosti. Usedi ali vleži se na udobno mesto, zapri oči in globoko dihaj. Osredotoči se na sedanji trenutek.

2. Cilji: Jasno opredeli, kaj želiš doseči. Cilji naj bodo čim bolj specifični, in pozitivno formulirani. To lahko vključuje osebne, karierne, ali duhovne cilje.

3. Vizualiziraj podrobnosti: V svoji domišljiji si predstavljaj, kako že živiš svoje sanjsko življenje. Osredotoči se na podrobnosti - barve, zvok, vonj, okus. Poskusi ustvariti čim bolj realistično sliko.

4. Začuti: Čustva so ključna pri vizualizaciji manifestacij. Poskusi začutiti radost, zadovoljstvo, srečo, hvaležnost, ki jih boš doživel/a ob uresničitvi ciljev. "Svojo manifestacijo že imam. Kako se počutim?"

Čim bolj intenzivno začuti te občutke, tem močnejša bo vizualizacija.

5. Ponovitev: Vizualizacijo izvajaj redno. Lahko to počneš vsak dan ali po potrebi. Pomembno je, da vzpostaviš stalno povezavo med tvojo vizijo in trenutnim vsakdanjim življenjem.

Jaz jo najraje prakticiram tik predno zaspim :)

6. Vera: Ključno je verjeti v moč vizualizacije. Z vsako vizualizacijo okrepiš svojo vero v to, da so tvoji cilji dosegljivi. Ta pozitivna prepričanja krepijo tvojo usmerjenost k manifestaciji.


Vizualizacija manifestacij je lahko zelo oseben proces, zato se s časom lahko prilagodi glede na tvoje potrebe. Pomembno je, da se odpreš tej izkušnji in jo uporabljaš kot orodje za soustvarjanje svoje življenjske poti. :)


To je to..

Upam da sem ti kaj pomagala in te spodbudila da tudi ti, s temi metodami kaj lepega ustvariš v svojem življenju.


Boš manifestiral/a? Napiši spodaj :)


Pa veselo čaranje!


Tina164 views0 comments

Comments


bottom of page