top of page

POGLEJ SI V KARTE!

Živjo! Lep začetek tedna ti želim! ;)


Današnji blog bo malo krajši, saj si bomo ogledali le, kako si lahko sam/a postaviš vprašanja za prihajajoči mesec, in kako ti lahko karte pri tem pomagajo.


Vse kar danes potrebuješ so le tarot karte!


Seveda če kart samostojno še ne znaš brati, si lahko pomagaš tako, da pomen poiščeš na spletu, ali pa mogoče v knjižici ki si jo dobil/a zraven kart.

PA ZAČNIMO!


RAZPORED KART ZA PRIHAJAJOČI MESECTo je tvoj načrt za prihodnji mesec. Uporabiš ga lahko za prepoznavanje svojih ciljev, ovir, dosežkov, ter virov podpore in spodbude!


Položi vseh devet kart z licem navzdol. Vzemi si trenutek, da osredotočiš svojo energijo in opazuj, če te pritegne katera koli določena karta v razporedu.


Obrni vse karte.


Ko pregledaš celoten razpored kot skupek, usmeri svojo pozornost na prvo karto. To te predstavlja takšnega, kot si zdaj. Poglej si to karto, da odkriješ, kaj prinašaš v mesec, kje trenutno stojiš, in tvoje splošno razmišljanje.


Oglej si drugo karto, da prepoznaš temo meseca. Lahko si predstavljaš to kot vodilno načelo meseca pred tabo. Nosi to karto s seboj (miselno ali fizično) in se na koncu vrni k njenemu sporočilu, da ga ponovno postaviš kot središče vpogleda.


Premakni se na tretjo pozicijo. To je najpomembnejši cilj tega meseca. To se lahko pokaže kot oprijemljiv projekt, ki se ga že zavedaš, osebna lastnost, ki bi jo rad/a okrepil/a, ali nekaj kar mogoče še ne veš.


Gremo naprej na četrto karto. To je glavna ovira, ki jo je treba premagati, in se lahko nanaša na slabo navado, ki jo je treba opustiti, najljubšo razvado, odnos, ali kaj drugega. Bodi pozoren/a na to karto, ko bereš druge karte v postavitivi. Kako bi lahko ovirala njihovo energijo?


Peta karta je velik dosežek, ki se ga ta mesec lahko veseliš! Tukaj bo tvoj trud poplačan in boš resnično zablestel/a!


Na karti številka šest, se skriva energija ali situacija, ki se ji je treba izogibati. Temu sledi karta sedem - energija, ki pa jo je treba objeti z vsem srcem in sprejeti.


Karta številka osem, ti bo pokazala kje boš našel/a podporo in spodbudo. To je lahko s skupino ljudi, znotraj partnerstva ali prek dejavnosti.


Končno pa ti deveta karta daje nasvete in spodbudo, ki te bodo vodili skozi mesec! :D


Vem da smo ta mesec že začeli, pa vseeno, boš preizkusil/a ta pogled v karte?


Upam, da ti karte pokažejo le najboljše.Pa veselo čaranje!


Tina

79 views0 comments

Comments


bottom of page