top of page

"LENI" ČAROBNI NASVETI ZA PRVEGA V MESECU

Dober dan čarovnice drage! Vesel JULIJ.

Spisala sem nekaj "lenih" čarobnih nasvetov za obilje, uspeh in finance, ki se jih lahko lotiš ko se ti nič drugega ne da:CIMET - Nikoli ne bom nehala prepevat o cimetu, ker je resnično čudovito in vsestransko zelišče. Super je za magično delo na prvega v mesecu. Cimet je dober za moč, obilje, srečo in hitrost vseh tvojih manifestacij. Posuj ga v kavo, smutije, čaj ali katerokoli drugo pijačo. Uporabi ga na svojih svečah, če jih prižigaš po hiši.  Obstaja ogromno enostavnih načinov uporabe cimeta. Duh cimeta, ki se uporablja kjerkoli ritualno, je izjemen v tem času ali pravzaprav kadarkoli, da pritegne obilje.


CIMETOVO KADILO - Prižig cimetovega kadila je tako preprost in hiter način, da vneseš duhovne koristi cimeta v svoj dom. Samo prižgi ga in odpri okna, da očistiš svoj prostor in privabiš obilje.. Lahko zažgeš tudi same cimetove palčke.


CIMETOVA DUHOVNA VODA - Dodaj malo cimetove duhovne vode svoji vodi za čiščenje tal ali čistilu vrat, če se počutiš sposobno to narediti. Ali pa preprosto obriši kljuke vrat s cimetovo vodo. Nanesi nekaj kapljic cimetove vode ali cimetovega olja na vratne okvirje. Nekaj kapljic duhovne vode nanesi na svoje evre, kartico ali kovance, da se denar vrne hitro in trajnostno. To je odlično delo za privabljanje obilja z malo energije.


LOVORJEVI LISTI - Priskrbi si nekaj lovorjevih listov! O tem sem govorila že na instagramu, vendar še vedno drži in dela čudeže. Vzemi nekaj celih lovorjevih listov in jih preprosto položi v svojo denarnico ali pa jih pokapljaj s cimetovo vodo in RICH WITCH oljem, nato pa jih položi med svoje druge bankovce ali kreditne kartice.


RICH WITCH OLJE lahko uporabljaš na mnogo "lenih" načinov. Dodaj nekaj kapljic k svoji kremi za telo in jo vtri v kožo po kopeli/prhanju, medtem ko izgovarjaš svoje mantre in namene. Dodaj nekaj  kapljic v svojo kopel, medtem ko se sproščaš, meditiraš in si predstavljaš, kako se ti odpirajo priložnosti in vrata k novim stvarem...


RITUALNO OLJE KAMILICE - Kamilica je neverjetna za čarobne rituale za denar, obilje, čiščenje, zaščito, uničevanje urokov in še veliko več. To olje lahko enostavno narediš sam/a tako, da vzameš nekaj suhih kamilic (če imaš vrečke s čajem iz kamilice, jih lahko uporabiš) in preliješ z oljem po tvoji izbiri. 


PRIŽGI ZELENO ALI ZLATO SVEČO - To je odlična "lena" dejavnost za privabljanje obilja, ki resnično deluje. Vzemi zeleno svečo in jo namoči v nekaj kapljic rich witch olja za obilje, olja kamilice, cimeta, klinčkov ali kateregakoli privlačilnega zelišča, in vanjo vreži svoje ime. Nato jo preprosto prižgi in si predstavljaj bogastvo v vseh oblikah, ki si ga želiš, kako teče k tebi. 


Veselo čaranje!

Tina

16 views0 comments

Comments


bottom of page