top of page

JAGODE IN KUHINJSKI UROK ZA POŽELJENJE IN LJUBEZEN


Pozdravljene čarovnice in čarovniki! Vesel ponedeljek ti želim!

Včeraj smo imeli tako lep sonček, da je bilo vzdušje že prav pomladno :)


Ker pa je pred vrati nov teden, te spodbujam, da očistiš svoj prostor in se napolniš za ostanek tedna.. No, še bolje je če si to opravil/a že včeraj!


Ta teden je bil pri meni poln jagod in ker se počasi začenja njihova sezona (zelo počasi), sem se odločila, da delim nekaj povezanega z le-temi.

Obožujem kuhinjske uroke, še posebaj, ko zahtevajo le eno sestavino.

Želela pa sem te s tem urokom tudi opomniti, da magija ne rabi biti zakomplicirana, ampak je lahko nekaj tako enostavnega kot le, čiščenje, rezanje in uživanje hrane z ljubljeno osebo prava čarovnija.


NAVODILA:

Gre nekako takole: "Razpoloviš jagodo in jo deliš z osebo, po kateri hrepeniš. Vsak naj poje svojo polovico in oseba se bo zaljubila vate"

Torej, preprosto lahko pripraviš nekaj jagod, preden pride tvoj ljubimec ali pa še bolje.. pojdita na zmenek in skupaj naberita jagode ;)


Seveda lahko jagode očaraš tudi za druge stvari, in jih ponudiš svojemu partnerju, prijateljem ali družini.. Če si ogledaš sliko spodaj, ti razkrije za kaj vse so jagode v spiritualnem smilsu koristne. Super so tudi za sladkanje, strast in romanitko če si že v razmerju!
KAKO UPORABITI JAGODE V KUHINJI + UROK


Očisti jagode pod tekočo vodo in moli ter prosi vodo da pomaga pri čišenju fizičnih in duhovnih nečistoč. Naj voda očisti tako sadje, kot tvoje roke in nese to umazano vodo in energijo daleč stran od tvojega doma in razmerja.


Nato pride v igro čarovnija. Medtem, ko režeš jagode, si ponavljaj spodnji urok in si predtavljaj kako energija, ki jo želiš prenesti v tvoje razmerje, teče skozi tvoje roke in nož, v jagode ki jih režeš. Ponovi vajo kolikokrat si želiš, da vso čudovito vibracijo porineš v jagode, predno jih deliš z drugo osebo oz. ljudmi.


UROK:

Sočno, sladko, slastno in nedolžno.

Naj bo najina ljubezen sladka, plodna, polna in zrela kot te jagode.

Ko delim to sočno sadje s tabo, tvoja ljubezen in tvoje hrepenenje po meni rasteta.

Ko skupaj uživava v vonju, lepoti in duhu tega sadja, se najin odnos krepi in razcveta,

Tvoje poželjenje po meni cveti, se sladi in poglabja.

Naj se ta urok ne obrne proti meni in ne škoduje nikomur, ki nima namena škodovati meni.

In tako tudi je.


Upam da ti je urok ušeč! Napiši mi če preizkusiš! In ne pozabi, jagode lahko na takšen način očaraš prav kjerkoli. Dodaj jih v torto, kolačke ali pijačo in ponovi vajo;)


Veselo čaranje

Tina36 views0 comments

Recent Posts

See All

Hozzászólások


bottom of page