top of page

Malo o meni...

Živjo! 

Dovoli mi da se predstavim.

Sem Tina in stojim za trgovinico Witch, please.
Moja zgodba se ni začela prav nič kaj nenavadno.. V bistvu se je začela kar spontano.
Od nekdaj čutim močno povezanost z naravo, kar se je z leti sprevrglo v zanimanje do alternativnega zdravljenja, spoznavanja samega sebe in magije..  In to so vrednote, katere sem želela vplesti tudi v svoje izdelke. 

Veliko sem razmišljala, kaj je tista stvar, ki mi je pri ustvarjanju najljubša.. S katero temo čaranja se najbolj povežem. Pa sem ugotovila, da mi je najljubše kar vse. Mogoče zveni smešno, vendar iskreno? 
Zelo rada se učim, spoznavam in preizkušam nove ideje.. Še rajši pa jih delim s teboj. 
Zato je tudi moja največja želja, povezovati se s podobno mislečimi dušami, prav tako, pa biti v pomoč tistim, ki se na svoji magični poti še iščejo. 


Prav zato na spletni strani najdeš izdelke, v katere srčno verjamem, da ti bodo pomagali na poti nazaj k sebi - sojine sveče s pravimi kristali & zelišči, kadila, uroke, napoje.. in pa veliko čarobnih informacij, ki v tvoj vsakdan prinesejo malo magije. 

Izdelki ki jih ponujam, so ročno narejeni, obilno začinjeni z ljubeznijo, in energijsko napolnjeni.
Vsakemu izdelku se, predno ga pošljem, posebaj zahvalim, ga energijsko očistim in ga prosim, naj služi tistemu, ki ga potrebuje v njegovo (tvoje) najvišje dobro.

Pridruži se mi na tej neskončni dogodivščini in čaraj z mano!


Srčno upam da ti bodo naši izdelki prinesli veliko sreče, ljubezni, obilja, ali česarkoli si sam/a začaraš ;)

Happy witching! 
 

karte, črna mačka, simbol, sanje, čarovnija, magija, napoj, kadila, urok, darilo, sveča s kristali, sreča, darilo za njo, kristali, tarot, očarana olja, witch, spell, sigil, sanje, witchcraft, naredi sam, zelišča, herbs, čarovniška kapa, ekološko, sivka, rožmarin, darilo za njo

SLEDI MI NA INSTAGRAMU, ZA ŠE VEČ MAGIČNIH NASVETOV!

KONTAKTIRAJ ME!

Hvala za sporočilo!

bottom of page